Kleur van het jaar 2018

By 2 januari 2018Informeren, Inspireren
interieur kleur van het jaar op de muur

Voor 2018 is de Kleur van het Jaar Heart Wood.

In de hectiek en onvoorspelbaarheid van ons huidige leven wil je je terugtrekken in een warm, veilig nest: ‘A Welcome Home’. De Kleur van het Jaar Heart Wood is een volwassen grijsroze kleur die je associeert met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer. Dit zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in je huis. De kleur staat voor warmte die we als houvast nodig hebben in tijden van verandering.

inspiratie voor je interieur
inspiratie voor je interieur

Heart Wood sluit perfect aan op de tijdsgeest en de vier bijbehorende kleurpaletten zijn overal toepasbaar: van woonkamer tot keuken, van studeer- tot kinderkamer en in elke stijl denkbaar. Van Gent: “Met deze grijsroze kleur en de bijbehorende paletten kun je het perfecte warme huis vormgeven dat je unieke persoonlijkheid weerspiegelt en een veilige en geborgen sfeer creëert. ‘A Welcome Home’ voor iedereen.”

Heart Wood kleur van het jaar
inspiratie voor de entree, je eigen interieur
kleur in je interieur

Bron: Flexa Kleurentrends 2018 – Flexa.nl

2 Comments

 • Saskia schreef:

  Ik vind het een hele mooie kleur voor een slaapkamer maar wij zijn juist op zoek naar een kleur voor de woonkamer. Zou dat ook kunnen?

  • LivingByJM schreef:

   Beste Saskia,
   De kleur Heart Wood is zeker ook toe te passen in een woonkamer. Als jullie van een romantische sfeer houden kun je meerdere wanden in deze kleur schilderen en combineren met lichte neutralen. Als een stoer interieur meer bij jullie past, denk dan aan een combinatie met blauw, donker groen of grijstinten.
   Wij denken graag mee dus jullie kunnen ook een afspraak maken voor een kleuradvies bij jullie thuis. Wij kunnen dan de lichtinval bekijken en met de bestaande meubels, vloer enz. een goed advies geven.

Leave a Reply