Ons televisiedebuut

By 7 januari 2018Beleven, Informeren

Het stond nog op onze bucketlist: meewerken aan een televisieprogramma. Dus toen ons gevraagd werd om een bijdrage te leveren aan het programma Alles over Wonen van SBS6 waren we snel overgehaald. We zouden mensen met een beperkt budget helpen om het interieur te restylen, een mooi initiatief en mensen blij maken vinden wij altijd leuk. Tijd voor actie!

Een “case” vinden was voor de programmamakers van dit televisieprogramma alleen niet zo simpel en toen het eindelijk zover was bleek het om een douchebak te gaan die vervangen moest worden, nou niet echt een uitdagende opdracht voor ons. Uiteindelijk is, door omstandigheden, het hele format veranderd en dus ook onze bijdrage aan het programma. In plaats van een interieur onder handen te nemen kregen wij de mogelijkheid om te vertellen over ons werk als interieurvormgevers. Natuurlijk kunnen wij makkelijk 2 uur vullen met alles waar wij mee bezig zijn en de plannen die wij hebben maar we hadden maar 2 minuten……Uiteindelijk was het een hele leuke ervaring en dankzij de ervaren presentatrice Anouk en cameraman Rob is het allemaal goed gekomen. Alle voorbereidingen en de opnames van 3 uur hebben geresulteerd in onze “2 minutes of fame”.

Misschien toch maar eens ons idee voor het televisieprogramma “de woonpolitie” verder uitwerken.

De Woonindustrie in Nieuwegein was de plek waar we de opnames hebben gemaakt. Veel mooie showrooms, meubels en inspiratie op interieurgebied.

Nu nog een beetje kaal…

Moon is er klaar voor.

Bekijk hier het resultaat

Met dank aan: De Woonindustrie, DTP Import, Baan meubelen, Danca Design Furniture, Coming Lifestyle, Flexa

2 Comments

Leave a Reply