Kleur bekennen

By 9 februari 2018Informeren, Inspireren
rood

Kleur bekennen! We zien de komende tijd meer kleur in het interieur. Het ligt aan je persoonlijkheid hoe je die kleur gaat toepassen. Met een beetje lef ga je voor felle kleuren op de wand of grote meubelstukken in een pittige tint. Doe je het liever wat rustiger aan zoek dan de kleuraccenten in accessoires en kussens. Ook het aanbod in behang is enorm, misschien is het nu tijd om dat ene wandje te voorzien van flink wat kleur in een uitgesproken dessin?

Maak een combinatie met rood en oranje voor een exotische sfeer.

Rood is een krachtige kleur en staat voor passie en energie. Combineer rood met fris wit in een werkkamer of keuken.

Blauwtinten werken stimulerend en zijn vrolijk, zoals de kleur aqua die zorgt voor een zomers gevoel.

Een romantische tak Mimosa als mooi accent in een geel interieur. De wanddecoratie in felle kleuren zorgen voor een spannend contrast.

Geel brengt warmte in je interieur. Fris in combinatie met wit en chic als je het met grijstinten toepast.

Maak je eigen woondecoratie door glazen potjes te vullen met droogbloemen in kleur.

Op de vakbeurs Show Up waren de nieuwste collecties woonaccessoires en kado-artikelen te zien. Ook Hinck had een mooie presentatie in kleurgroepen. We love it!

Zelfs als je met je verkeerde been uit bed stapt kan je dag niet meer stuk met deze sloffen. Vrolijke gekleurde kussens en accessoires om je interieur op te frissen.

Prachtige woonplaids in warme materialen.

Nu nog kiezen….

Een mix van groentinten op de stand van &Klevering. Veel kleur in de accessoires die samen met het behang voor een echte jungle sfeer zorgen. Grote planten mogen zeker niet ontbreken.

Leave a Reply