Keijser en co interieur in zachte pasteltinten voor een romantisch interieur think Pink

We zitten op een Roze wolk! Kleurig interieur in opmars.

Overal zien we de kleur Roze, in verschillende tinten verschijnen in het interieur. Het is als baby-roze vooral een lieve kleur. Met fel-roze, soms zelfs fluorescerend, maak je een statement in huis. De zachte tint poeder-roze zien wij als een makkelijk toepasbare kleur. Dat is ook de tint die we bij veel leveranciers zien. Prachtig voor een interieur in glamourstijl met zitmeubels in zachte velours stoffen en glanzende accessoires. Ook in een landelijk interieur doet deze kleur het goed maar kies dan voor een combinatie van linnen stoffen en ruwe materialen.

uitgesproken behang en combinatie van chaisse longue met lage tafeltjes
bloesem in huis zorgt voor het voorjaar in huis
kleurconcept met behang en verf van Little Green voor romantisch wonen

Er is genoeg keus in bloemen en planten om de kleur Roze als accent in je interieur toe te voegen. Denk aan rozen, orchidee├źn, een bos tulpen of plaats een grote tak kersenbloesem als blikvanger. Bloemen op de muur kan natuurlijk ook. Het aanbod in behang is enorm, zoals dit behang “Madama Butterfly” van 1838.

woonaccessoires in mooie materialen en zachte kleuren voor sfeer in huis

Meubels van Keijser & Co.

soft pastel voor kussens woonplaid en behang
badkamer wordt wellness strakke meubels in roze
stijlvol glamour interieur roze goud

Veel meubelleveranciers hebben Roze als kleur in de collectie opgenomen. Zelfs de badkamer is nu in deze kleur in te richten.

loungen in stijl modern wonen in pastel roze

Letterlijk loungen op deze roze wolk van Aangenaam XL? De kleur van de wand en de decoratie zijn aangepast in het kleurconcept.

inspiratie in pink ton sur ton gecombineerd in een kleurrijke presentatie
Bloemen als decoratie in het interieur mooi om kleur toe te voegen
styling op tafel voor sfeer en een persoonlijk interieur

Ook op de Show Up, beurs voor woonaccessoires en cadeautjes, was Roze een item. Glaswerk, serviesgoed en decoratie in verschillende stijlen waren er in alle tinten Roze te vinden.

Leave a Reply