Showtime! Afgelopen zondag 2 september opende Show Up wederom zijn deuren in Expo Haarlemmermeer. Een inkoopbeurs die zich vooral richt op woonaccessoires en cadeau-artikelen, maar er zijn ook veel andere producten te vinden. Met meer dan 300 deelnemers is de beurs nog groter en veelzijdiger dan voorgaande edities.

Voor ons zijn ook de diverse trendpresentaties en lezingen een echte trekker.

Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van home & gift? Hier ons verslag van een dag met veel kleur, trends en hippe accessoires.

Koffie! Ja onze beursdag begint traditie getrouw met een lekkere cappuccino. Om ons vervolgens te begeven richting Listen Up, voor de lezing van Jan Trendman.

show up eten en drinken expo Haarlemmermeer

Leuke lezing waar verschillende trends en thema’s worden uitgelicht. Belangrijke tendens blijft hoe verder met de toekomst. Wat gaat de toekomst brengen en hoe gaan we daarmee om. Voor ons ook een belangrijk onderwerp omdat steeds meer online gebeurt en wij ook binnenkort een webwinkel willen openen.

Dan de trends:

Evergreen: mix tussen kunst en natuur, met veel groenen en tropische kleuren en florale dessin. Ja ja  ook voor Moon is er een heus favo thema.

Soft sence: zacht en natuurlijk. Met lichte kleuren en aaibare materialen. Jolanda wordt hier helemaal blij van.

Craft factory: sterk kleurgebruik, grafische dessins en wiskundige vormen. Transparante materialen als een filter over de werkelijkheid.

Na de lezing gaan we de beursvloer op.

De standshouder zijn zeer divers. Wij kijken een beetje naar alle stands met kaarten, papier en cadeau artikelen. Maar onze belangstelling gaat natuurlijk uit naar de woonaccessoires.

Kleurrijke kussens en plaids bij Hinck. Gemaakt van pure materialen zoals handgeweven katoen, wol, linnen en bamboe. Prachtige presentatie op kleur.

Terloops passeren we een wand met bordjes van Bitossi Home een Italiaanse designmerk voor servies, tafelaccessoires en glaswerk. Geweldige wand met bordjes. Mix en match.

A la de stand is pink en gold valt direct op. Vooral bekend van sieraden, hebben de meiden ook steeds meer leuke woonaccessoires met een luxe uitstraling.

Handles leren woonaccessoires. Van stoere leren handgreepjes tot leren plankdragers.

De mooie vormgeving en kwaliteit spreekt ons aan bij Humdakin. In combinatie met hedendaagse, environmental friendly schoonmaakproducten maken dit tot een plaatje kompleet.

Wij verheugen ons nu al op volgend jaar!

Leave a Reply