Een leefruimte die perfect bij je past, dat is ons uitgangspunt.

Een interieuropdracht kan zo veelomvattend worden als je zelf wilt. De één heeft alleen behoefte aan ideeën en inspiratie, de ander wil dat een plan tot in detail uitgewerkt wordt. Alles begint met een goed gesprek.
Wij hebben verschillende mogelijkheden en maken een offerte op maat zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Brainstormadvies

Heb je woonvragen of wil je op weg geholpen worden bij het verfrissen van je interieur, kom dan langs in onze studio.
Tijdens een 2 uur durende brainstormsessie kun je al jouw interieurvragen aan ons stellen.
Wij hebben veel informatie, materialen en kleuren in huis zodat je na afloop geïnspireerd thuis aan de slag kan.

Prijs v.a. € 150.-

Interieuradvies

Zoek je inspiratie voor je nieuwe huis of wil je jouw huidige interieur een extra impuls geven, dan kan Living by JM je helpen met een interieuradvies.

Hiervoor komen wij bij je thuis voor een advies uitgaande van de persoonlijke wensen en mogelijkheden. In dit circa drie uur durend interieuradvies komen naast inrichting ook kleur- en materiaalgebruik aan bod.

Na afloop van ons bezoek ontvang je jouw persoonlijke styleguide met plattegrond, kleuren, materialen, tips en ideeën.

Prijs v.a. € 295.-

Wil je meer advies of regelmatig even overleg, dan kun je een strippenkaart van 5 of 10 uur aanschaffen. Je kan dan alle interieurvragen aan ons voorleggen.

Interieurconcept

Hoe maak je van je huis een echt thuis? Wij vertalen woonwensen, trends en ideeën naar een voor jou passend interieurconcept.
Hoe gaan we te werk? Stap voor stap stellen wij een persoonlijk advies voor je samen:

  • Stap 1 een oriënterend gesprek bij je thuis. Samen bekijken we de plattegrond en/of het huis. Hierdoor krijgen we inzicht in hoe je leeft, wat je belangrijk vindt en wat de woonwensen en mogelijkheden zijn.
  • Stap 2 aan de hand van de verkregen informatie maken wij een interieurconcept bestaande uit een sfeerimpressie, kleur- en materialenplan en plattegrond met inrichtingsvoorstel. Dit concept kan worden uitgebreid met o.a. een verlichtingsplan, meubeladviezen en stylingideëen.
  • Stap 3 als het interieurconcept voltooid is komen we het persoonlijk afleveren met een extra mondelinge toelichting, grote stalen, beeldmateriaal enz.

Je bent nu in het bezit van je eigen unieke interieurconcept. Je kunt het concept gebruiken als handvat om zelf mee aan de slag te gaan of ons inschakelen voor verdere begeleiding.

Interieurplan

Ga je een huis (ver)bouwen of wil je jouw huidige woning grondig aanpakken dan maken wij in fases een uitgewerkt interieurplan.

  • Fase 1 begint met een oriënterend gesprek bij je thuis. Hierdoor krijgen we inzicht in hoe je leeft, wat je belangrijk vindt en wat de woonwensen zijn.
  • Fase 2 wij maken een moodboard met sfeer, kleur en materiaalopzet. Dit is het uitgangspunt voor het vervolggesprek, waarin duidelijk wordt welke richting we op gaan.
  • Fase 3 het interieurplan wordt verder uitgewerkt. Per ruimte komen alle onderdelen van het wonen aan bod, verbouwing, indeling, sfeer, kleurgebruik, materialen, meubels, raambekleding, vloeren, wanden, verlichting, accessoires enz. Zo ontstaat een persoonlijk interieurboek vol concrete informatie.
  • Fase 4 wij adviseren en leveren desgewenst de meubels en waar nodig maken wij kleur- en werkschema’s voor schilders, elektriciëns enz.
  • Fase 5 tot slot kunnen wij zorgen voor de accessoires om van het huis een persoonlijk thuis te maken.

Natuurlijk zijn wij tijdens alle fases aanspreekpunt voor vragen en overleg.